Results 1 to 5 of 5
  1. Collapse Details
    Panasonic HC-X1 image delay
    #1
    Default
    Has anyone noticed a slight delay when using the Panasonic HC-X1 for live scenarios? You can see on the view finder, a fairly significant delay versus what is happening live in front of you. Is this normal or any way to correct this? I've looked through the settings and I'm unable to identify any issues. Right now we're setup on 1080p 29.97. I've also updated to the latest firmware.


    Reply With Quote
     

  2. Collapse Details
    #2
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Long Island
    Posts
    9,358
    Default
    Slight or significant?

    A slight delay is normal to varying degrees, but a significant one may not be. (Not sure about that particular camera.)

    Is the camera connected to any equipment?


    Reply With Quote
     

  3. Collapse Details
    #3
    Default
    @NorBro, it's about 190ms delay. I can expect 10ms or so. I've tested with no equipment attached to the camera. I'm looking at the view screen on the camera and see the delay.


    Reply With Quote
     

  4. Collapse Details
    #4
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Long Island
    Posts
    9,358
    Default
    After checking Google and YouTube (I'm sure you have), I'd ask Panasonic if you don't receive any responses here...doesn't seem right but the camera is a bit older at this point.


    Reply With Quote
     

  5. Collapse Details
    #5
    Default
    Hi

    I used to own a HC-X1, sold it and bought a AG-CX350. The deleay was present on my camcorder as well. This is a known issue with the HC-X1. The AG-CX350 is much better, barely any visible delay at all.


    Reply With Quote
     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •