Results 1 to 9 of 9
  1. Collapse Details
    Compatibility of DVX 100a???
    #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    15
    Default
    I am trying to sell my dvx 100a but realized that most computers don't have a firewire port. As a seller, what's my best course of action as a work around? I don't want to sell something the buyer can't use after all. Does this make my product obsolete?


    Reply With Quote
     

  2. Collapse Details
    #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    575
    Default
    I think many other factors have made it obsolete, not just that one.

    There are still computers out there with firewire (I have 3 here now), that aspect alone is not a show stopper.


    Reply With Quote
     

  3. Collapse Details
    #3
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Long Island
    Posts
    5,310
    Default
    Maybe let potential buyers know about adapters that may be necessary to digitize (I don't remember what's possibly/needed anymore).

    Like this one (FW and TB may vary, etc):

    https://www.bhphotovideo.com/c/produ...e_adapter.html


    Reply With Quote
     

  4. Collapse Details
    #4
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    441
    Default
    I wouldn't worry about it. People interested in the DVX100 are probably aware of it's requirements, if they're not, that's on them, not you. Just accurately present it's condition and call it a day.

    It was a great camera, but it's obsolete due to being 17 years old, having 4:3 aspect ratio, SD resolution, and BT.601 color space, etc.


    Reply With Quote
     

  5. Collapse Details
    #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    15
    Default
    Thanks for the input guys! I really appreciate it��

    I may just buy the thunderbolt adapter and package it. The problem is being SD, I am not getting many responses but I have one.

    Thanks again!


    Reply With Quote
     

  6. Collapse Details
    #6
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Long Island
    Posts
    5,310
    Default
    Just wanted to add one thing; please keep in mind that some people may have FW400 or Thunderbolt 3 (or both!) so that adapter above wouldn't be compatible.

    (Don't want you wasting money on my recommendation. It was just an example of something you can suggest - if it would work - for a potential buyer's setup.)


    Reply With Quote
     

  7. Collapse Details
    #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    15
    Default
    What about Sd card ports? He says he has that...can I find a work around that?


    Reply With Quote
     

  8. Collapse Details
    #8
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Long Island
    Posts
    5,310
    Default
    I'm not sure what you're asking?...the camera uses tapes.


    Reply With Quote
     

  9. Collapse Details
    #9
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    LA,California
    Posts
    622
    Default
    If it has an ExpressCard or PCMCIA expansion slot, then there are firewire adapter cards available.
    Ken


    Reply With Quote
     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •