Thread: Atomos Ninja V

Page 8 of 8 FirstFirst ... 45678
Results 71 to 76 of 76
  1. Collapse Details
    #71
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Long Island
    Posts
    4,427
    Default
    If compatible, might as well get the Ninja Flame which is 500 nits more for $100 more if 7" is okay.

    1000nits (V) might not be bright enough for some.


    Reply With Quote
     

  2. Collapse Details
    #72
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    107
    Default
    Quote Originally Posted by NorBro View Post
    If compatible, might as well get the Ninja Flame which is 500 nits more for $100 more if 7" is okay.

    1000nits (V) might not be bright enough for some.
    Yes, I've been weighing up both options. As a monitor for the drone, the 7" would be better, but for use on a camera I prefer to be more compact. The main thing is, I need to be sure that they are actually compatible with the DJI. They're advertised as working with anything that outputs HDMI, so I can't see why they wouldn't be. On the other hand, if they're compatible with everything, why have a compatibility list on the website?


    Reply With Quote
     

  3. Collapse Details
    #73
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Long Island
    Posts
    4,427
    Default
    I imagine the compatibility list is only for recording specs (and note of clean HDMI cameras)...can't see anything not working for regular HDMI monitoring.


    Reply With Quote
     

  4. Collapse Details
    #74
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    107
    Default
    Quote Originally Posted by NorBro View Post
    I imagine the compatibility list is only for recording specs (and clean HDMI cameras)...can't see anything not working for regular HDMI monitoring.
    Yes. That's the way I see it.


    Reply With Quote
     

  5. Collapse Details
    #75
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Colorado
    Posts
    652
    Default
    In most cases, with a DJI product, you're still going to need a tablet or phone running the app to get full operational details on your drone.


    Reply With Quote
     

  6. Collapse Details
    #76
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    107
    Default
    Quote Originally Posted by jbregar View Post
    In most cases, with a DJI product, you're still going to need a tablet or phone running the app to get full operational details on your drone.
    Of course! Good point. The CrystalSky runs the app, whereas the Ninja can't.


    Reply With Quote
     

Page 8 of 8 FirstFirst ... 45678

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •