Results 1 to 4 of 4
  1. Collapse Details
    Problems with FS700 recording audio
    #1
    Default
    So my FS700 is doing this weird thing but its also kinda major too as its kinda screwed up a job slightly.

    So If i record continuously say for a hour its not recording audio when it splits the file for like a second or two and then comes back in.

    As you can see its missing at the joins? Is there anything i can do to fix this as there doesn't seem like anything is wrong with the camera as such...

    Thanks

    Stephen



    Reply With Quote
     

  2. Collapse Details
    #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Prague, CZE
    Posts
    198
    Default
    Quote Originally Posted by konastab01 View Post
    So my FS700 is doing this weird thing but its also kinda major too as its kinda screwed up a job slightly.

    So If i record continuously say for a hour its not recording audio when it splits the file for like a second or two and then comes back in.

    As you can see its missing at the joins? Is there anything i can do to fix this as there doesn't seem like anything is wrong with the camera as such...

    Thanks

    Stephen

    This is normal, unfortunately. But if you import it via Media Browser tab, not Import Footage, it should be fine.


    Reply With Quote
     

  3. Collapse Details
    #3
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    USA
    Posts
    1,687
    Default
    Here's a thread to help. I posted a photo showing how here
    http://www.dvxuser.com/V6/showthread...-between-files


    Reply With Quote
     

  4. Collapse Details
    #4
    Default
    Thanks guys.


    Reply With Quote
     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •