Results 1 to 4 of 4
  1. Collapse Details
    FS100 Wobbly Mount
    #1
    Senior Member rzxrey's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Canada
    Posts
    206
    Default
    I just noticed it this morning. I had my speedbooster and 11-16 mounted and the whole front mount has a bit of play/wobble to it. Not just the metal mount but the whole front area. Is this normal? How do I fix this of it isnt? Thanks
    D800. BMPCC.


    Reply With Quote
     

  2. Collapse Details
    #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    575
    Default
    Send it to Sony….

    the front mount is only held on by 3 tiny screws, and it's hard to get the mount back in the correct place

    To avoid this i used a bridge plate and supported the lens adpt tightly, so it became the hard front of the camera, and took the stress off the three tiny screws...


    Reply With Quote
     

  3. Collapse Details
    #3
    Senior Member rzxrey's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Canada
    Posts
    206
    Default
    Quote Originally Posted by Dermot View Post
    Send it to Sony….

    the front mount is only held on by 3 tiny screws, and it's hard to get the mount back in the correct place

    To avoid this i used a bridge plate and supported the lens adpt tightly, so it became the hard front of the camera, and took the stress off the three tiny screws...
    Dermot, is there a way to access those 3 little screws?
    D800. BMPCC.


    Reply With Quote
     

  4. Collapse Details
    #4
    Default
    I too would like more information on correcting this issue.
    Anyone that helps, thanks.


    Reply With Quote
     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •