Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
  1. Collapse Details
    #11
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Venice,Italy
    Posts
    132
    Default
    Hi Liam, I have other lens but I have yet to do other tests more seriously but I'm working a lot these days and i come home always late!! and in these days I'm working with other cameras i have so can't check the PDW700 yet!! but I have done a test today very quickly (sorry for the quality of the test but i really had 5 min to do it).. I will do some serious tests in the next days with all lenses i have!
    Now for the test done today I didn't see that ugly blue spot i saw the other day! I did some changes with the picture profile and reset all to factory reset before doing so and from what i can see these are better flare effect!! used 2 different lenses but the two of them are wide angle and they gave almost the same effect but not that ugly spot i saw last time using same lens!!
    Here is the video with this password:dvmembers2
    Please let me know what do you think
    Thank you for your interest
    regards
    samer


    Reply With Quote
     

  2. Collapse Details
    #12
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Worldwide
    Posts
    2,867
    Default
    That looks much better. I think you fixed it!
    New Website: www.liamhall.net
    TWITTER: @FilmLiam
    INSTAGRAM: @picsbyliam


    Reply With Quote
     

  3. Collapse Details
    #13
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Venice,Italy
    Posts
    132
    Default
    I hope you're right Liam I still have to do that test but the we have only rainy days here (


    Reply With Quote
     

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •