Results 1 to 7 of 7
  1. Collapse Details
    Hpx170 - 720 60P , Issue! please help!
    #1
    Senior Member Lindquist's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Redding
    Posts
    1,058
    Default
    http://www.youtube.com/watch?v=x5D4E...ature=youtu.be


    was shooting some friends surfing today and saw this when i was reviewing clips, pretty sure its only this clip.

    any idea?!

    scary


    Reply With Quote
     

  2. Collapse Details
    #2
    Senior Member KINOKS's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    EU / Slovenia
    Posts
    908
    Default
    Never had anything like this happen to me... lol
    Sanjin Švajger


    Reply With Quote
     

  3. Collapse Details
    #3
    Senior Member Lindquist's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Redding
    Posts
    1,058
    Default
    ne one else?


    Reply With Quote
     

  4. Collapse Details
    #4
    Moderator David Jimerson's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wilmington, NC
    Posts
    27,906
    Default
    What problem are you seeing?
    LEARN FILMMAKING - DIGITAL STREAMING AND DOWNLOADS OF GREAT TRAINING PROGRAMS!



    WRITING FOR TELEVISION ARTICLE | "ASSUMPTION BLUES" FILM NOIR RADIO PLAY | "BLUE SCARLET" RADIO PLAY



    Reply With Quote
     

  5. Collapse Details
    #5
    Senior Member Lindquist's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Redding
    Posts
    1,058
    Default
    can you guys see the problem with the footage on left side of screen??


    Reply With Quote
     

  6. Collapse Details
    #6
    Senior Member Mark Williams's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Deep South, U.S.
    Posts
    1,164
    Default
    Yes, I see it. I looks somewhat similar to a problem I had with my HPX170. Except mine showed a yellow/purple color cast vertical band on both sides of the frame. I sent my camera to Panasonic and they returned it saying there was no problem. I then set the camera up aimed a white wall and zoomed the lens until it appeared. In my case it only showed up at extreme wide view. I printed off some frame grabs showing the problem and returned the camera with the examples to Panasonic. They repaired it under the 5 year warranty but I am not sure what they did. The repair paperwork reads: PART REPLD ELECTRICL, ALIGMNT ELECTRICAL, CIRCUT CALIBRATION, ADJUSTMENT INTERNALM CL.

    I had to get Jan from Panasonic involved to get some results. Whatever, you do don't send it to the Kansas repair facility. I have had nothing but problems with them.
    Last edited by Mark Williams; 11-07-2012 at 08:13 PM.
    Regards,

    Mark

    GH5, Panasonic 12-60, 14-45, 45-175, Olympus 60 macro, 75-300, Benro S6 Tripod, Rhino Carbon 24" Slider, and Edius 8.5 WG.
    Video channel: https://vimeo.com/channels/3523
    Stock Video: https://www.pond5.com/artist/mark29#1/2063


    Reply With Quote
     

  7. Collapse Details
    #7
    Senior Member Lindquist's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Redding
    Posts
    1,058
    Default
    oh well thanks for the info,not sure if i still got warranty.
    ill do some tests and see if i really need to get it fixed.


    Reply With Quote
     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •