Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
  1. Collapse Details
    #11
    Default
    Well, the production installed the latest version of Sony Clip Browser yesterday. I took my test SxS card and did a trail transfer today. No issues. I am to sure what is the firmware on my F3, but no issues. The layout of the clip browser looks like PC version now (that was the only surprise, since my "home" version is a bit older and looks different...).


    FIND ME ON INSTAGRAM: stevenmiric

    STUFF FOR SALE: Element Technica Sony F3 plate/raiser/VCT-U kit, Tokina 28-70/2.6-2.8 (original version Nikon mount), Kata CC-196 Video Bag,...
    Contact@stevenmiricDOTcom


    Reply With Quote
     

  2. Collapse Details
    #12
    Default
    My experience is that clip browser is incompatible with new firmware - can't remember of that was F3 or Ex-1 firmware but it was definitely a problem and I've gone to XDCAM Browser.


    Reply With Quote
     

  3. Collapse Details
    #13
    Senior Member Jason Davenport's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    707
    Default
    There is a confirmed issue with "Clip Browser" and the newer firmware upgrade. You will get "X" where you would see clips. Sony is said they are going to be releasing a new browser and fix soon after NAB. To view your clips you can download "XDCAM Browser"
    Jason P Davenport
    Director of Photography

    www.jasondavenportdp.com


    Reply With Quote
     

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •