Results 1 to 5 of 5
  1. Collapse Details
    Help! No image stored, and busy message.
    #1
    Default
    Ok I"m new to DSLR's, but I'll do my best to explain what is going on. When I turn the camera on (full automatic mode) everything appears normal to me. As I hold the exposure button half down I get a "Busy" message in my view finder. Pressing the exposure again it acts like its taking a picture, but the Access light stays lit and won't go off. It's like its locking up if I turn the Power switch off it stays on. I have to remove the battery, or take the SD card out to get the camera to shut down. I have used three different SD cards two have been formatted on my computer, and have switched batteries several times. Also no image is stored on the card.


    Reply With Quote
     

  2. Collapse Details
    #2
    Section Moderator Alex H.'s Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Knoxville, TN
    Posts
    6,841
    Default
    Do you have Magic Lantern installed? If so, is it an older build?

    Also, any time you have a lockup like that, remove the battery immediately. The longer it sits there chugging, the more likely the camera is to suffer irreparable damage.
    Formerly known as C2V
    ------------------------------------------------
    Nobody notices audio... until it's not there.



    For Sale: Fostex FR2-LE field recorder


    Reply With Quote
     

  3. Collapse Details
    #3
    Default
    No it is completely stock, I'll be sure to take the battery out when it happens.
    Thanks
    Scott


    Reply With Quote
     

  4. Collapse Details
    #4
    Default
    Does it appear to work properly without a card?


    Reply With Quote
     

  5. Collapse Details
    #5
    Default
    Yes, it does seem to work properly without the card (from what I remember)
    S


    Reply With Quote
     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •