Page 6 of 9 FirstFirst ... 23456789 LastLast
Results 51 to 60 of 81
  1. Collapse Details
    #51
    Default
    Again replicated posts WITHOUT my intervention at all! After to have used to clean everything from the browser. I am using Google Chrome on Windows. When happened first time was Firefox and Explorer same OS. So nothing related to the browser... Virus?
    RED ONE @home
    #111
    Emanuel & Co's RED ONE
    #647
    RED ZOOM LENSES
    #156
    #157
    RED 300mm LENS
    #82
    Who am I?

    * LINK *
    ** IMDb **


    Reply With Quote
     

  2. Collapse Details
    #52
    Default
    Quote Originally Posted by Lammy View Post
    Try getting CC cleaner. Use it to clean your cache and temporary files and all that from your internet browsers.

    Then try experimenting again and duplicating the errors in this thread?
    Thanks. I used it. I even deleted all the history by error on my Google Chrome. Had no chance to cancel it in time once when I realized it was too late. Some dual menu I didn't pay attention to. Do you have any suggestion?

    A couple of minutes ago the problem was going on now posting on reduser, go figure!
    RED ONE @home
    #111
    Emanuel & Co's RED ONE
    #647
    RED ZOOM LENSES
    #156
    #157
    RED 300mm LENS
    #82
    Who am I?

    * LINK *
    ** IMDb **


    Reply With Quote
     

  3. Collapse Details
    #53
    Default
    Quote Originally Posted by Lammy View Post
    Then try experimenting again and duplicating the errors in this thread?
    test
    RED ONE @home
    #111
    Emanuel & Co's RED ONE
    #647
    RED ZOOM LENSES
    #156
    #157
    RED 300mm LENS
    #82
    Who am I?

    * LINK *
    ** IMDb **


    Reply With Quote
     

  4. Collapse Details
    #54
    Default
    Quote Originally Posted by Lammy View Post
    Then try experimenting again and duplicating the errors in this thread?
    2nd test
    RED ONE @home
    #111
    Emanuel & Co's RED ONE
    #647
    RED ZOOM LENSES
    #156
    #157
    RED 300mm LENS
    #82
    Who am I?

    * LINK *
    ** IMDb **


    Reply With Quote
     

  5. Collapse Details
    #55
    Default
    Quote Originally Posted by Lammy View Post
    Then try experimenting again and duplicating the errors in this thread?
    OK, and now I did test. Edited and deleted.

    The post looked like to have disappeared. When I tried to post it again (same content), it came up this message for the 1st time!

    "This post is a duplicate of a post that you have posted in the last five minutes."

    Was your work, Jason?

    If so, can you do it on reduser as well. Some minutes ago I had to use another computer terminal (an Apple) in order to properly correct it. Thank you.
    RED ONE @home
    #111
    Emanuel & Co's RED ONE
    #647
    RED ZOOM LENSES
    #156
    #157
    RED 300mm LENS
    #82
    Who am I?

    * LINK *
    ** IMDb **


    Reply With Quote
     

  6. Collapse Details
    #56
    Default
    Again replicated posts WITHOUT my intervention at all! After to have used to clean everything from the browser. I am using Google Chrome on Windows. When happened first time was Firefox and Explorer same OS. So nothing related to the browser... Virus?
    RED ONE @home
    #111
    Emanuel & Co's RED ONE
    #647
    RED ZOOM LENSES
    #156
    #157
    RED 300mm LENS
    #82
    Who am I?

    * LINK *
    ** IMDb **


    Reply With Quote
     

  7. Collapse Details
    #57
    Default
    Quote Originally Posted by Lammy View Post
    Try getting CC cleaner. Use it to clean your cache and temporary files and all that from your internet browsers.

    Then try experimenting again and duplicating the errors in this thread?
    Thanks. I used it. I even deleted all the history by error on my Google Chrome. Had no chance to cancel it in time once when I realized it was too late. Some dual menu I didn't pay attention to. Do you have any suggestion?

    A couple of minutes ago the problem was going on now posting on reduser, go figure!
    RED ONE @home
    #111
    Emanuel & Co's RED ONE
    #647
    RED ZOOM LENSES
    #156
    #157
    RED 300mm LENS
    #82
    Who am I?

    * LINK *
    ** IMDb **


    Reply With Quote
     

  8. Collapse Details
    #58
    Default
    Quote Originally Posted by Lammy View Post
    Then try experimenting again and duplicating the errors in this thread?
    test
    RED ONE @home
    #111
    Emanuel & Co's RED ONE
    #647
    RED ZOOM LENSES
    #156
    #157
    RED 300mm LENS
    #82
    Who am I?

    * LINK *
    ** IMDb **


    Reply With Quote
     

  9. Collapse Details
    #59
    Default
    Quote Originally Posted by Lammy View Post
    Then try experimenting again and duplicating the errors in this thread?
    2nd test
    RED ONE @home
    #111
    Emanuel & Co's RED ONE
    #647
    RED ZOOM LENSES
    #156
    #157
    RED 300mm LENS
    #82
    Who am I?

    * LINK *
    ** IMDb **


    Reply With Quote
     

  10. Collapse Details
    #60
    Default
    Quote Originally Posted by Lammy View Post
    Then try experimenting again and duplicating the errors in this thread?
    OK, and now I did test. Edited and deleted.

    The post looked like to have disappeared. When I tried to post it again (same content), it came up this message for the 1st time!

    "This post is a duplicate of a post that you have posted in the last five minutes."

    Was your work, Jason?

    If so, can you do it on reduser as well. Some minutes ago I had to use another computer terminal (an Apple) in order to properly correct it. Thank you.
    RED ONE @home
    #111
    Emanuel & Co's RED ONE
    #647
    RED ZOOM LENSES
    #156
    #157
    RED 300mm LENS
    #82
    Who am I?

    * LINK *
    ** IMDb **


    Reply With Quote
     

Page 6 of 9 FirstFirst ... 23456789 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •