Results 1 to 8 of 8
  1. Collapse Details
    HPX370 blown fuse?
    #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    26
    Default
    My HPX 370 works great, EXCEPT, I mistakenly plugged in a 12 volt DC 2 Amp monitor into the rear 12 volt DC 1.5 Amp power supply and got a spark, and no power. probably blew a fuse. How do I replace this fuse or re-set the breaker? I would like to use this supply to power my Lectrosonics reciever.

    thanks,


    Reply With Quote
     

  2. Collapse Details
    #2
    Senior Member AwakenedFilms's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Bernardsville, NJ
    Posts
    1,106
    Default
    I can't remember for sure, but I think there is a reset button on the bottom of the 370. I'll check my 370 tomorrow if you don't have it fixed by then. Then again, a spark does not sound like a good thing for a electronic device...Perhaps a reset will do little to fix. Heres hoping for the best.


    Jason


    Reply With Quote
     

  3. Collapse Details
    HPX-370 DC Output port loss of 12v Power- Solution by Dan Foard videophotog.com
    #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Default
    Fuse HPX 370.jpgHPX-370 Fuse Part Number.jpg

    I will put together a detailed video when I get time to help you with the R & R of this part.

    It's a great camera but this is certainly one improvement that Panasonic MUST make to this model. It costs less that $30.00 for the part plus shipping from my source.


    Reply With Quote
     

  4. Collapse Details
    #4
    Senior Member Erik Naso's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Diego
    Posts
    4,355
    Default
    I have the same issue. Thanks!


    Reply With Quote
     

  5. Collapse Details
    #5
    Default
    Hey Erik,

    Ken McGregor Assistant Chief Photog over at KFMB. Did you ever fix the fuse on your HPX370? Mine blew too and not sure if I should send it in or fix myself


    Reply With Quote
     

  6. Collapse Details
    #6
    Senior Member Erik Naso's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Diego
    Posts
    4,355
    Default
    Ken I never had it fixed since I rarely use the camera anymore. The C300 has moved in.


    Reply With Quote
     

  7. Collapse Details
    #7
    Default
    Hi Dan,
    Did you ever get around to putting that video together for replacing that fuse? Pana wants nearly $400. Can you suggest a good source to buy this fuse?
    Thanks for your help


    Reply With Quote
     

  8. Collapse Details
    #8
    Default
    Thanks Erik. Nice improvement. I love my Canon 5D MkIII, but still need my ENG cam for run and gun freelance work. Pana wants $400 to replace this crappy fuse.


    Reply With Quote
     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •