Page 25 of 36 FirstFirst ... 1521222324252627282935 ... LastLast
Results 241 to 250 of 360
  1. Collapse Details
    Senior Member Azmyth's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Georgia
    Posts
    1,275
    Default
    i'm confused.. are there some GH1's that can't be hacked?


    Reply With Quote
     

  2. Collapse Details
    Senior Member ATL Media Group's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    GA
    Posts
    1,265
    Default
    Quote Originally Posted by pjsssss View Post
    UnfortunatelyI only get to look at it tonight. I actually bought it for my daughter who is a film student in college. Now I am thinking that I should have bought one for myself.
    Yes, you should have! I mentioned this hack a while back in the GV forum lounge.
    Play with it a bit, and soon you'll be buying one for yourself, some adapters and lenses... Oh, you'll be hooked.


    Reply With Quote
     

  3. Collapse Details
    Senior Member ATL Media Group's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    GA
    Posts
    1,265
    Default
    Quote Originally Posted by Azmyth View Post
    i'm confused.. are there some GH1's that can't be hacked?

    Yes... some of the newest models have a newer firmware that is unavailable and can't be hacked.


    Reply With Quote
     

  4. Collapse Details
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    223
    Default
    Quote Originally Posted by ATL Media Group View Post
    Yes, you should have! I mentioned this hack a while back in the GV forum lounge.
    Play with it a bit, and soon you'll be buying one for yourself, some adapters and lenses... Oh, you'll be hooked.
    Yes, I think that is what got me to start looking at it. Then my daughter called last week looking for an early Christmas present T2i. I investigated more and the rest is history. No money for me now, so I may have to wait for the GH2 and hope that isn't crazy. I have loved what I have seen so far. Making me rethink the shooting.


    Reply With Quote
     

  5. Collapse Details
    Senior Member Azmyth's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Georgia
    Posts
    1,275
    Default
    Oh dear, and I was contemplating getting one.. but it will be a few weeks before I can.. and the hack was pretty much the deciding factor.


    Reply With Quote
     

  6. Collapse Details
    Senior Member matt s.'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Waynesboro, PA
    Posts
    1,563
    Default
    Quote Originally Posted by ATL Media Group View Post
    Yes... some of the newest models have a newer firmware that is unavailable and can't be hacked.
    Why cant you revert back to the old firmware even if the new one is installed?


    Reply With Quote
     

  7. Collapse Details
    Senior Member ATL Media Group's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    GA
    Posts
    1,265
    Default
    Quote Originally Posted by matt s. View Post
    Why cant you revert back to the old firmware even if the new one is installed?
    Because the new one checks with a version compare. If Vitality had a copy of the new firmware it would be possible for him to fix it. I don't think the new firmware will be available online tho. Heck.. by the time you read this it may be a non-issue as fast as the guy works!


    Reply With Quote
     

  8. Collapse Details
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    514
    Default
    I'll trade a used hackable GH1 for two New In Box GH1's (or $2400). I'll even hack it to 44Mbps/24p before I ship it. lol
    hierarchy films

    "I am looking for a cinematic approach that will display more angles and creative sweeping movements more like a music video.
    I also want a video that will have a soundtrack that will set the theme of my wedding production and the end result is more dramatic.
    Can you offer me this in your video, if so then I will book too! Also can you work with budgets?"



    Reply With Quote
     

  9. Collapse Details
    Senior Member rambooc1's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Mooloolaba Qld Au
    Posts
    735
    Default
    You cannot accidentally load a previously hacked FW version, even if it's named identical ie GH1__1.32.bin

    If you try too, PTools tells you that the version is already patched and won't load it.

    R


    Reply With Quote
     

  10. Collapse Details
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    7
    Default
    Sorry can someone resolve the issue yet?


    Reply With Quote
     

Page 25 of 36 FirstFirst ... 1521222324252627282935 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •