PDA

View Full Version : Photoshop Raw errrow in Adobe Bridge



Matt Grunau
03-21-2007, 11:42 AM
This is a new one for me. I opened PS and Adobe bridge popped open and said there was an error with the RAW plugin and to use the "Adobe Bridge Installer" to install the new file. Well, I can't find anything that is called Adobe Bridge Installer, and downloading and dropping in the latest release of the Adobe Raw plugin does not work.

Anyone ever have this issue?


Thanks.

Tom Marshall
03-26-2007, 11:09 PM
Hey Matt, this might help:

http://www.adobe.com/cfusion/knowledgebase/index.cfm?id=332856

Matt Grunau
03-27-2007, 02:03 PM
Hey Matt, this might help:

http://www.adobe.com/cfusion/knowledgebase/index.cfm?id=332856



"Site temporarily unavailable". And this from Adobe.

I'll keep checkin till it's up again.


Thanks tommy.

Tom Marshall
03-28-2007, 03:57 PM
It looks like the page is back up. I got an error too when I saw your post.

Matt Grunau
03-28-2007, 04:38 PM
Thanks a bunch Tommy. I simply ran an update on Bridge, and then downloaded the newest RAW plugin, put it where it's supposed to go, and everything is working.

for that, you get a cookie.


Thanks dude.

Tom Marshall
03-29-2007, 01:33 PM
Cool man. Glad it worked out. :)