PDA

View Full Version : Scanning in film with a flatbed scanner



Bkrbdan
11-09-2012, 08:25 AM
Hey guys,
I have a roll of slides on a film strip and I was wanting to scan them in somehow. Does anyone have some suggestions on a cheap way to do this?

starcentral
11-09-2012, 08:04 PM
You need a special film scanner that provides some backlight. If you just stick it in a flatbed it won't work.

Check ebay.

craigbowman
11-10-2012, 04:06 PM
Dirt cheap flatbed scanners with lights in their lids for doing transparencies and negs are all over the place. I snagged a CanoScan 9000F last year for under $200.