PDA

View Full Version : Fan error :(



telecam
07-31-2012, 12:45 PM
We are seeing an intermittent "fan error" message when either starting or stopping to record. Anyone seen this? Recording seems to be good however.


Thanks.

Noel Evans
08-01-2012, 02:34 AM
Have never seen it. Sounds like a call to Canon is needed.

telecam
08-22-2012, 05:41 AM
So, Canon replaced the fan and rushed the C300 back to me. 24-hr turnaround. Great support.

Noel Evans
08-29-2012, 02:30 AM
Where's the like button? :P