PDA

View Full Version : GH2 Pixel TW-282 Remote



eddiebaby
04-03-2012, 06:16 PM
Hey guys,


Quick question on the GH2. I am looking to do some time lapse later today for which I bought a wireless Pixel TW-282 and for some reason, after setting up the remote just fine, the camera will not take the pics. It isn't the remote as far as I can tell, so I'm guessing I haven't selected a setting on the camera. I believe it thinks it is a mic that is plugged in and not a remote. Any help you guys could lend would be most appreciated.


Cheers


Ed

eddiebaby
04-03-2012, 07:48 PM
It helps to plug the right end of the cable in the camera!!!!!! Im an idiot :tongue:

Jeremy_Sawatzky
04-03-2012, 07:55 PM
ha