PDA

View Full Version : PTool 3.36 issue



DavidTan
06-17-2010, 06:35 PM
Hi All , I encountered a issue here : When I use PTool 3.36 open GH1 firmware 1.32 , I only saw MJPEG Size 1280m->1920m , Cant see MJPEG Encoder 1280m->1920m Why ?

PappasArts
06-17-2010, 06:41 PM
Hi All , I encountered a issue here : When I use PTool 3.36 open GH1 firmware 1.32 , I only saw MJPEG Size 1280m->1920m , Cant see MJPEG Encoder 1280m->1920m Why ?

David,

It's no longer in the new Ptool. Not needed anymore..

Pappas

DavidTan
06-17-2010, 06:41 PM
And Where can get Ptool v3.35 now ? Thanks

DavidTan
06-17-2010, 06:46 PM
But from the link:
http://www.dvxuser.com/V6/showthread.php?t=206788

It still exist at PTool 3.36 , Please refer the screen shot from the link web page :

DavidTan
06-17-2010, 06:54 PM
Anyone can help here ? Thanks

MR Fanny
06-17-2010, 06:57 PM
just use 3.36. if you want 1280->1920 tick it. if not leave it. quite straight forward.

it was taken out because it was not needed anymore.

DavidTan
06-17-2010, 07:01 PM
OK. Thanks a lot .

MR Fanny
06-17-2010, 07:23 PM
yeah well 1920 in MJPEG has proven to be just an upscaled 720 and it usually doesn't record with the 80mbit values so your not missing out on much. 720 80mbit is nice enough =)