PDA

View Full Version : FCP spanning clip issue



Justyn
12-17-2008, 09:02 PM
Greetings guys. I thought the FCP spanning issue was cleared up.. but I noticed some frames today with the green pixelation ath the transition point. Not as bad as before.. but not perfect. Just wondering if others are still seeing after upgrading. I did this also on a mac pro tower.

matt s.
12-17-2008, 10:30 PM
Justyn thats too bad. Ive encountered the problem using Toast and thought that FCP worked well with the spanning.

ullanta
12-17-2008, 10:52 PM
Come on, come on... annotate your reports with the shooting mode and transcode target... just so we can look for patterns...

Justyn
12-18-2008, 03:10 PM
I does work pretty well but I still see it. I've been shooting exclusively 720-30p and transcoding to prores. Before the FCP udate I was using the intensity card. The spanning problem is pretty much on one lower half of the screen on the right side and it's maybe like 6 or 8 frames total in length.. I could see how this though would be a problem if it occurred during a crucial shot... It only seems to happen at the span...

ullanta
12-19-2008, 12:16 AM
Any chance anyone's seen a change with the new 10.5.6 update?

Thomas Lew
12-19-2008, 11:13 AM
Oh update? ah yeah there is. Updating now I'll let you know.

JaviBUSA08
12-20-2008, 06:51 PM
no mention of it in the description